PLASTIK VISUAL MAGAZINE

Shoppade loss i morse på Press Stop. Seriöst, de som jobbar där måst tror att både jag och Petra är helt lost då vi varje månad köper extremt mycket tidningar där. Till det viktiga. Måste tipsa om den här tidningen – Plastik Visual Magazine. Jag har aldrig köpt magasinet innan men idag gjorde jag en fet upptäckt. Tidningen är grym och listar allt från bra musiktips till modenyheter men vet ni vad det absolut bästa av allt är med tidningen? De fina hundarna på bilden. De fick låna dom av BETA Lebanon som är en katt- och hundorganisation som tar hand om utsatta djur som har blivit övergivna, omhändertagna i tullen eller misshandlade. I slutet av tidningen står det kontaktuppgifter till organisationen så att du, om du vill, skall kunna adoptera hundarna som är med på bilden eller andra som också har varit utsatta för hemskheter. Så fint! Den bästa upptäckten idag.