VINNARNA SOM FÅR COCA COLA LIGHT BOXEN

Inlägget till ära presenterar jag vinnarna av Coca Cola light och Jean Paul Gaultier boxen med finaste partyhatten på huvudet. GRATTIS till vinnarna som är:

 

HARUN DELIC, med motiveringen
Årets bästa sommarplågamåste ju då vara Alina Devecerskis låt ”Flytta På Dig”. Riktigt härlig plugglåt såsom träningslåt dessutom!

Mitt bästa Coca Cola minne MÅSTE ju ha vart första gången jag gick på en visning under Dtockholms modevecka. Det började med att jag skulle en fanbild med min förebild Sofi Fahrman – och det slutade med att jag satt second row på Minimarkets Cleopatra inspirerande kollektion. Och där satt jag. Och smuttade på min Coca Cola som fångade hela ögonblicket och gjorde det helt magiskt!
Ett minne för livet – och en dag jag aldrig kommer att glömma bort!

CAROLINE, med motiveringen
Denna låt får mig alltid att springa den där extra kilometern. Best of you – Foo GightersJag var på språkresa i England för massa år sedan, jag var 13 år gammal. Vi passade på att göra allt man inte fick göra hemma i tre underbara veckor. Vi åt chips till mellis och drack Cola Light hela dagarna.
Denna resa gjorde Coca Cola Light lite heligt för mig. Det har blivit något jag tar till när jag vill unnar mig något och än idag dricker jag det helst i hemlighet, när ingen annan ser på.
ANNA, med motiveringen
För några månader sen besteg jag och min kära kille vulkanen San Pedro i Guatemala. Det var brant och högt som attans och jag var flera gånger nära på att ge upp, men med MADE OF med NAUSE pumpandes i öronen tog jag mig till slut, helt utmattad, upp till toppen. Den låten gav mig en otrolig kick och powerkänsla!

När vi väl var nere igen var vattnet slut för länge sen, men till vår överlycka uppenbarade sig en liten, anspråkslös affär vid vulkanens fot. Vi inhandlade vår efterlängtade dryck, satte oss i solen och korkade upp en flaska cola light. Detta var tveklöst den godaste och mest belönande dryckupplevelsen någonsin!
BEA, med motiveringen
Jag skulle säga att min (för tillfället, det är olika för varje dag) favorit är ”downeaster ”alexa” – Billy joel http://open.spotify.com/track/2el1pMyn3TdSFUkTBCcTAw
(och en bra träningslåt är http://open.spotify.com/track/6yRZEeh57O4M7DB1jMpqFr )
Mitt cola light minne är från när jag var i alperna i vintras, hade för första gången åkt offpist, blivit dränkt i snö och kämpat mig ner mellan träden. när jag helt utmattad sedan slog mig ner för att äta lunch så halsade jag min cola light och njöt av dagens prestationer.
NICOLE, med motiveringen
Dansa Pausa House Remix – Panetoz
Long TIme feat Anders Moe – John De Sohn
Phazing feat Ruby- Dirty South
Ingenting står över mig -Benji of Sweden & Norlie & KKV
Swedish House Mafia- Antidote
Remedy feat Salem al Fakir – J- Son
We are young feat Janelle…
Padding Out -Mike Snow
So Long- Larse
Princess Of China – Coldplay
Back in Time – Pitbull
Calvin Harris – Let´s go Feat Ne-Yo

Lugna Låter
Ben Howard – Only Love
Ben Howars – The Wolves
Sbtrkt- Hold on feat Sampha

Mitt bästa minnen är från förra året då jag var i Australien, jag och mina två vänner hade varit på en lång löprunda på stranden och sedan när vi var på väg hem köpte vi varsin coca-cola.Livet var helt underbart just i denna stund. Coca-Colan var perfekt kall och svalkande.
Det finns inget bättre minne än det, vi stod med varsin coca-cola i handen hade precis sprungit och vi doppade våra fötter i vattnet.

 

GRATTIS till er som har vunnit – och till er andra – jättekul att ni var med och tack för alla grymma låttips! Jag måste köra tävlingar mer ofta känner jag. Hur kul som helst att läsa alla era fina minnen. Tack för att ni delade med er av dom till mig.
Ni som har vunnit. Maila er adress till mig på, Caroline.sandstrom@metro.se, så skickar jag iväg boxen till er så fort jag har fått adressen.