GIVENCHY ANTIGONA

Just nu springer jag runt som en galning på stan och plockar prylar, smink och rekvisita till en plåtning vi har imon och idag hade den här väskan varit perfekt. Som ni vet letar jag ju just nu efter den perfekta, stor, väskan som du kan ha allt i. Jag behöver en snart eftersom jag inte pallar att gå runt med en ful papperspåse längre (som idag). Jag hittar ingen som är billig om som är perfekt så jag har börjat spara till en dyrare. Nu i helgen tipsade Pamela om en från Givenchy. Den är PERFEKT. Lagom stor, enkel, stilren (så man inte blir trött på den), dyr men kostar inte en miljon så att man, om man sparar (länge), ändå kan ha råd med den (den kostar ca 7000) och så har den en liten extra plånbok där man kan ha alla värdesaker i. Om jag hade haft råd nu hade jag slagit till direkt.