@ WORK

 

 

Idag har vi lämning av Metro Mode och imorgon kommer tidningen ut. Yihaaa! Super laddad för det här numret då vi bjussar på en riktig sommarexplosion. Tycker dessutom att det här numret är vårt absolut bästa hittills. Alltid innan vi skickar iväg tidningen sätter vi upp den på “väggen” för att man skall kunna se över hela tidningen och korra så att allt ser prima ut. Idag var väggen full av massa andra saker så vi fick helt enkelt lägga ut hela tidningen på golvet istället.

The deadline off our magazine Metro Mode is today because tomorrow the summer edition hit the street. Yihaaa! I’m super excited about this issue. I also think this is one of the best issues we ever did. Before we send the pages for printing we always put them up on “the wall” to get a good overview of the whole magazine. It was full of other stuffs today so we made the floor work its magic instead.