I LOVE YOU MAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var iväg tidigt imorse och tog ett pitstop hos läkaren. Köpte med mig nya Muse och hittade det här jobbet och sedan dog jag. Ok – jag behöver kanske inte överdriva men tycker det här jobbet var riktigt snyggt stylat. Älskar det slarviga håret med scubadivetröjan och sista bilden som känns så äkta. Hade inte heller varit ledsen över att äga de där hängslebyxorna och det guldiga Balmain bältet och det ljusblå och knallrosa skinnbraxorna ska vi inte ens börja prata om. Dessutom poserar min absolut favorit modell framför kameran – Candice Swanepoel – och sätter punkt där de ska vara punkt.

I went to the doctor earlier this morning and bought the summer Issue of Muse. When I saw this job I died a little bit. I love Candice – I really think she’s one of the most beautiful models out there – and the styling is great. Love the messy hair with the scuba sweater. I also wouldn’t mind the belt and black pants from Balmain and the light blue and the bright pink leather pants we shouldn’t even talk about.

Pictures. Fashion Gone Roughe