2 X FAVOURITESNy plånka från Acne. Så smidig och perfekt för mina visitkort som legat och skräpat i väskan

My new wallet från Acne. So small and practical and perfekt for my business cards


Emilia de Portes väska väska med egna initialer på från Goyard och hennes skrikiga Chanel ballerina skor.

Emilia de Portes bag from Goyard with her initials on and her bright green Chanel flats.

Idag ligger jag hemma sjuk – igen. Var sjuk i fredags men man kan ju inte missa sitt företags Kick-off så jag höll ut vilket resulterade i att jag var sjuk hela dagen igår och idag hoppas jag på att jag kör sista racet! Nu ska jag lägga mig och mysa och kolla på en film. Hoppas ni har haft en bra helg!

I’m home sick today – again. I was sick on friday aswell but who can miss out your own companys Kick-off? I was sick yesterday and today I hope it’s my last day of sickness. Now I’m going to watch a movie and just chill. I hope you all hade a great weekend!