FINALLY

Just nu hänger den här mysiga saken hemma hos mig. Hade velat ha med den till New York men blir nog lite varmt för den då det är 15 grader (niice) där. Men i vinter kommer ni se mig bo i den här jackan och jag längtar redan nu tills dagen jag kan börja använda den. Och ni, ledsen att jag inte har visat nya håret men just nu är vi inte bästa vänner, men vi kommer säkert blir. Som ni märkt har det ju inte varit en översvämning av bilder på mig den senaste veckan och de beror helt enkelt på att jag inte har orkat anstränga mig när det gäller mitt utseende. Ni vet ibland orkar man bara inte. Nä, nu måste jag fortsätta packa.

Right now, this chunky fur is hanging at my place. I wish I could bring it with me to New York tomorrow but I think it will be a little bit to warm there. But I will definitely live in it this winter and I really looking forward to that day. And hey, I’m sorry I haven’t show you guys a picture on my new hair colour but right now, were not best friends, but we will be. As you already notice, there has not been to many pictures on me this week and that’s because I just didn’t have the effort to put any thoughts on how I looked. You know, sometimes you just don’t care. Ok, now I need to continue packing. Talk to you later!