ON MY WAY

Har precis kommit ur duschen och sminkat mig, taxin kommer om 1 timme och jag är typ redan klar, typiskt mig. Var lite mer än ett år sedan jag var i staden senast så ska bli riktigt gött att komma tillbaka. Jag är lite sugen på den här rackaren därborta fast i svart, perfekt storlek, men vet inte om jag har dollares så det räcker. Men man kan ju alltid klämma lite. Men hörrni, vi hörs sen för nu ska jag blåsa håret.

My cab will arrive in 1 hour and I’m almost already done, typical me. It was a little more then one year since I was in the city so its going to be so great to be back for three days. I want this bag it black but I don’t know if I have enough dollares, hm. But you can always visit the store and touch it, its free. Ok, talk to you later skaters because now I need to blow my hair.