EXTRA LARGE COAT

 

 

 

 

Landade med planet 7.oo imorse och sov knappt 1 timme. Åkte direkt till jobbet och nu sitter jag här och har precis avklarat första mötet. Haha är så trött, om 1 timmar har jag varit vaken i 24-timmar men det är värt, hade riktigt kul i New York. Har också kommit på att rocken från Margiela kollektionen som jag slog till på är den perfekta mys jackan när du är trött och inte vill synas men du syns ändå eftersom den är så stor men ändå gömmer du dig i den så det känns som att du inte syns, haha get it?

I arrived to Stockholm at 7.00 this morning and only slept for like 1 hour on the plane. I went straight to the office so I’m a bit tired. Haha I haven’t slept for almost 24-hours now, but it is worth it because I had such a great time. I love my new Margiela coat and I just noticed that it is the best hide coat ever because its so big so it feels like you hide in it but you actually don’t because it is so big so you can’t miss it but you can hide in it because it is so big so it doesn’t feel like people sees you, haha get it?