SURFERS – STOCKHOLM

Surfers_Stockholm

 
Surfers_Stockholm_1

 
Var på Surfers – en återkommande favoritrestaurang – igår här i Stockholm som bjuder på mat från Kina och smaker från Sichuan. Köket är speciellt men farligt gott så därför vill jag tipsa om ett besök här. Jag älskar att gå hit på onsdagar eller torsdagar men helgen fungerar lika fint. Och två rätter plus en drink ni inte får missa när ni går hit är deras kyckling i röd curry som både är söt och stark (den på bilden), deras ingefärsdoftande Tofu (min absoluta favorit) och drinken som verkligen bränner till döpt till Zai Jan (gjord på mörk rom, chili och ingefära). Fasen, nu blev jag ju hungrig igen trotts att jag precis har käkat en sen lunch…

One of my favourite restaurants in Stockholm during the weeks is Surfers. They serve small dishes that you share with each other and food from China and flavours from Sichuan. If you decide to visit (something I really recommend) you defiantly need to taste this drink above made of ginger, chili and dark rum and the dishes called “Kyckling i röd curry” (pictured) and “Ingefärsdoftande Tofu”. I promise, you will not get disappointed.