ELLE-GALAN 2016

 
 
All_Blues_SS16_Caroline_Sandstrom

 
All_Blues_SS16_Caroline_Sandstrom_1

Wow – vilken kväll det blev igår! Satan vad kul jag hade. Den här gången överträffade verkligen ELLE sig själva. Hela galan var perfekt. Så tack för en röjigt rolig kväll. Kommer mer bilder på vad jag hade på mig lite senare (om ni är riktigt sugna kan ni kika in här redan nu) men bar bland annat det här fina armbandet från All_Blues SS16 kollektion. Är helt kär. Hur fint är det inte? Extra kul var att killarna även vann pris för “årets accessoardesigner”. Stort grattis till er! Nu väntas film nummer två, en påse godis, och tända ljus. Älskade lördag!

Wore this beautiful gold bracelet from All_Blues SS16 collection last night to the ELLE-gala. And as I think you already can figure out – it was love at first sight!