SUNDAY SPA

Aesop_Masque_Caroline_Sandstrom

 
Söndagar är lite av en “treat”- dag för mig. Jag kör med andra ord lite hemma spa där en lång dusch, skrubb av hela kroppen, en intensiv hårmask, en ansiktsmask och om det behövs nytt lack på naglarna ingår. Två favoritprodukter i processen som jag alltid använder mig av är dessa från Aesop. Ansiktsmasken “Blue Chamomile Facial Hydrating Masque” och hårinpackningen “Rose Hair & Scalp Moisturising Masque” är helt magiska när det kommer till återfuktning och återskapar en fin balans efter bara 20 minuter. Man tackar!

I really love home spas and especially on sundays. Two product I like to use to hydrate my hair and skin is Aesops “Blue Chamomile Facial Hydrating Masque” and “Rose Hair & Scalp Moisturising Masque” who do the trick in 20 minutes. Well, thank you for that!