FIGHT!

 
 
Kampsportet_Caroline_sandstrom

 
Kampsport_Caroline_Sandstrom_1

 
Sitter just nu kontoret och håller på att somna. Anledning? Att jag steg upp 5.30 imorse för att träna med den här härliga ligan. Varje måndag klockan 12.00 på lunchen och varje tisdag och torsdag klockan 6.15 på morgonen är vi på plats. På Kampsportslabbet och fightas för att svetten ska rinna. Och jäklar vad kul det är. Är inne på tredje veckan nu och vill fortfarande spy efter varje pass haha. Men det är så värt. Nu, mer jobb. Sen bio och middag för att fira min bästa som fyller år idag! Grattis till dig!!

What I do on Mondays at 12.00 and Tuesdays and Thursdays at 6.15 in the morning? I fight with my girls and my boy. And yes, I’m hooked as in hooked. We have so much fun and during the workout you always want to throw up because it’s so damn hard. But well…also so worth it.