BOOTCAMP

CarolineSandstrom

Top and tights/Gina Tricot

 
 
Fick de här bilderna skickade till mig igår kväll från träningseventet jag var på i förra veckan med Gina Tricot. Haha tränade först 45 minuter på Kampsportslabbet, sen tog jag och Margaux en taxi till söder för att köra nästa pass på SPR Athlete Factory. Så när klockan slog 8.00 hade jag redan lyckats träna två gånger. Helt död. Den dagen gick inte i 180 sen direkt. Men under träningspasset fick vi iaf låna kläder från Gina Tricots nya träningskollektionen “Active Sports” som verkligen är jättefin.
 
All ära till dyrare märken men älskar att köpa mer prisvärda toppar till exempel så man kan variera mycket. Speciellt nu när jag av någon anledning har fått för mig att träna mycket. Rent funktionsmässigt är det även anpassade för både Yogapasset som för löpningen eller just kampsporten som ju jag pysslar med vilket är en riktigt vinnare. Jag gillar även hur mycket det finns att välja bland och att kollektionen är så stor. Jag gillar ju mer basfärger som svart och grått som ni ju vet men för den som gillar mer färg finns det hur mycket fint som helst att välja bland. Tycker verkligen kollektionen borde spanas in.
 
 
img_5550.jpeg