DREAM HOME

tumblr_nlkxx41bbv1qcpxayo1_1280

 
tumblr_nlkxzbVrpB1qcpxayo1_1280

 
inez-and-vinoodh-new-york-loft-7

 
Den rosa soffan, de blåa accenterna, de olika träslagen, ytorna, de otroligt personliga och alla de fina tavlorna. Jag vill inte att det ska se ut exakt såhär hemma hos mig – men jag snor gärna soffan och delar av fotografduon Inez och Vinoodhs inredning i deras fantastiska hem.
 
Har haft de här bilderna i min inspirationsmapp ett bra tag och igår letade jag upp dom på nytt. Är nämligen väldigt sugen på att skapa en hallbänk hemma i samma trämaterial som soffan, i samma raka manér, och med en liknande rosa kudde på. Jag hade inte tackat nej till soffan heller eller deras fantastiska soffbord. Men det får inte riktigt plats i min lya som det ser ut idag… Men kanske i nästa…