SCRUB & OIL

Moonsun_Organic_Babor
 
Två favoriter i badrummet under och efter duschen är dessa två. Ni kanske kan hålla med om att huden inte riktigt känns på topp efter 4 månader av kyla men en hjälpande hand så att den kan bli någorlunda fräsch igen är body skrubben från Babor. Faktiskt helt magisk. Känns superlen mot huden samtidigt som den “rispar” och tar bort döda hudceller. Sen älskar jag att preppa huden med Moonsun Organics “Beeswax Body Oil” som är som en bodylotion och olja i ett. Helt grym den med. Plus att doften är beroendeframkallande.

Two of my favourite products during and after my shower. I love Babors “Suger Oil Peeling”. It really feels so good on your body. And then I really like the body oil, Moonsun Organics “Beeswax Body Oil”. The smells is addictive and your skin feels so soft after using it.