MOROCCAN AZILA RUG

Marrockansmatta_Caroline_Sandstrom
 
Jag behöver verkligen en matta hemma och vill ha en marockansk. Min favoritvariant är den som kallas för Azila som är handgjorda av singelknutar och som är traditionellt naturfärgade i grunden med bruna eller svarta mönster eller starka färger som neongrönt och rosa. Mailade precis om den här som jag spanat på länge. Hoppas den finns kvar. Hade varit fint att bryta av med den mot mina möbler i trä och mot mitt middagsbord och mina soffbord i marmor.

I really need a rug at home. I love the Moroccan ones called Azila that are hand-made by single knots and traditionally cream coloured with black/brown patterns or colours such as green and pink. I want this one and I hope it remains in stock. I just emailed the supplier. Fingers crossed. It would fit perfect for example with my wood furniture’s and my dinner and coffee tables in marble.