KNITTED ORGANIC DREAM

Troja_Filippa_K_Caroline_Sandstrom
 
Vet redan nu att jag kommer leva i den här stickade drömmen i organiskbomull i vår och i sommar. Gillar strukturen, längden (den är något längre i modellen) och den oversizade looken. Älskar att den är så lång så att man nästan kan bära den som klänning i sommar. Sen är ett väldigt stort plus att den är gjord i just organiskbomull. Ett väldigt uppskattat och bra initiativ av Filippa K som de börjat satsa mer och mer på. Thumbs up!

Love this new knitted dream I got from Filippa K. I already know now that I will use it alot this spring and summer. I really love the long silhouette (you can almost wear it as a dress), the slouchy sleeves and the structur. But the best part is that it’s made of organic cotton yarn. A very good initiative by Filippa K and something they started to invest more and more. Thumbs up!