SHEER FINISH

Dior_Nude_Air_Powder_Caroline_Sandstrom
 
De senaste två åren har en trogen följeslagare i väskan alltid varit Chanels puder “Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour SPF 15 powder, No30”. Men så testade jag det här från Dior som heter “Diorskin Nude Air 002” som just nu kliver in på första plats över de bästa pudret jag testat. Finishen blir matt men tack vare små skimmerpartiklar lämnar den även kvar ett friskt glow. Jag använder det på morgonen och under dagen för en snabb quick fix.

The past two years a faithful companion in my bag always been Chanel’s powder “Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour SPF 15 powder, No30”. But recently I tried this powder from Dior called “Diorskin Nude Air 002”. And I must say, it’s amazing and one of the best powders I’ve ever tried. The finish is sheer and matte but thanks to the small sparkling pigments it leaves a healthy glow in your face. I use it in the morning and during the day for a quick fix.