BEST OF BUDGET

Jeans_Zara_H&M_Vetements
 
Jag är en sådan person som inte använder ljusa jeans på vintern. Det finns egentligen ingen annledning till varför förutom att jag inte trivs i det. Tycker det passar mycket bättre under våren och sommaren. Så snart är det dags att investera i nya för säsongen och två budgetfavoriter jag tänker kika på i helgen är de till höger längst upp från H&M (som liknar de hypade från Vetements) och sen de andra, lite mer breda jenansen längst ner från Zara.

I’m one of those persons who doesn’t wear light denims during winter. And there is no particular reason for that except I don’t feel good in it. But, I love to wear them during spring and summer and I’m looking for new pairs to buy. I have my eyes on the ones below from H&M and Zara and I will try to check them on this weekend. I think the wash and the fit looks perfect.