BÄSTA MAKEUP TIPSET

Lancome_Hyptnose_Dior_Diorshow_Caroline_Sandstrom
 
Jag har två favoriter när det kommer till mascaror och det är dessa två. Lancômes “Hypnos” kommer åt alla fransar, ja alla, och sitter stenhårt hela dagen men är ändå enkel att tvätta bort på kvällen. Man får även en lagom dos svart på fransarna. Diors “Diorshow” är däremot perfekt för utgången då den skapar ett par riktigt fylliga och intensiva fransar. Enda problemet här är att om man bär den själv grusar den lätt och släpper. Så, mitt bästa tips är att bära en mascara som sitter stenhårt under och sen addera den på. Så jäkla briljant. Det bästa av allt är att fransarna blir ytterligare lite fylligare. Jag packade precis ner båda i väskan mot Gbg där jag ska spendera ett dygn med bland annat den här, den här och den här dåren. Ha en grym lördag!

My all time favourite mascaras. And preferably together!