THE WEEKEND

DSCF7675
 
DSCF7665
 
DSCF7709
 
DSCF7660
 
DSCF7732
 
DSCF7680
 
DSCF7683
 
Lite såhär har min helg sett ut. Den här påsken behövde jag verkligen. Känner mig utvilad och pigg inför två, ursäkta språket, helvetes veckor innan flyget styr kosan mot LA. Men det där löser sig ju. Är så glad över att jag har fått andas frisk landsluft, att jag har fått dricka alldeles för mycket kaffe, att intaget av bullar har ökat med 200 %, att jag har fått vara så mycket med min familj och min killes familj, att jag har fått leta påskägg som när man var liten, att jag har ätit alldeles för mycket påskägg och att jag bara har fått tagit det riktigt mañana! Hur har er helg varit? Hoppas helt underbar.

I let the pictures speak for itself regarding on how my weekend has looked like. I hope you hade a awesome Easter!