ELLERY + LOÉIL

Ellery_Blazer
 
Enda sedan jag köpte mina byxor från Stella McCartney med volang nedtill (som jag längtar tills jag får använda igen) har jag varit lite smått förälskad i just volang på annorlunda ställen. Har därför inte helt otippat gått och kärat ner mig i den här blazern från Ellery. Men oj vad den är alldeles för dyr för mig. MEN om jag hade haft råd hade jag gärna matchat den med de här fina byxorna från Loéil. Drömkombination ju och helst med sandaler till på sommaren!

Ever since I bought my trousers from Stella McCartney with ruffles at the bottom (which I can not wait until I get to use again) I’ve been a little bit in love with just flounce at different places. Therefore, not surprisingly, I fell in love with this blazer from Ellery. But lets face it, it’s just too expensive for me. BUT if I had the money I’d gladly would paire it with these nice pants from Loéil. Hello dream combination!