FOREVER COMFY

Sloggi_Caroline_Sandstrom_2
 
Ni vet ibland hittar man de där plaggen som man önskar höll för evigt. Jag minns vissa plagg som om att jag bar dem igår, och speciellt plagg från när jag var liten.
 
Jag kommer ihåg en favoritlook jag hade i 4:an som jag hade på mig varje dag till skolan i flera veckors tid. Mamma fick seriöst tvätta kläderna på kvällen för att jag iaf skulle bära rena kläder till skolan dagen efter. Jag älskade verkligen den där ljusblåa collegetröjan med ett robottryck på ihop med mina svarta jazzbyxor. Varför kan man verkligen fråga sig idag haha men så var det. Och om jag grät floder när tröjan fick ett hål mitt på bröstet under en lektion i träslöjden? Hejdlöst! Jag hade nog gjort vad som helst då för att få tillbaka den där tröjan.
 
Sen minns jag mina svarta, perfekta jeans jag hittade inne på Zara för flera år sen som min tjejkompis lånade och som hon spräckte i rumpan. Olyckor händer såklart men jag har aldrig hittat ett liknande par igen och än idag önskar jag att de låg där i garderoben redo att användas. Sen kommer jag ihåg mina gamla skinnboots som det gick hål på lite överallt. Listan med plagg jag saknar kan helt enkelt go on and on.
 
Just nu har jag ett kul samarbete tillsammans med Sloggi och deras nya underklädeskollektion “EverNew” som just handlar om plaggen man önskar att man kunde sätta en “EverNew” stämpel på så de höll för alltid. För det är just vad “EverNew” lovar. Hållbara underkläder för alltid. Med andra ord hej då noppor och formlösa trosor och BH:ar. Jag har använt mitt svarta och mitt vita set nästan varje dag nu sedan jag fick dem och måste erkänna att jag gillar dom. Mycket. De sitter där de ska, de spänner inte åt oskönt någonstans och de är perfekta att bära under t-shirten eller skjortan. Sen är det något med cleana underkläder som tilltalar mig. Har alltid tyckt att det har varit riktigt klassiskt och snyggt.
 
Sloggi_Caroline_Sandstrom (kopia)

Sloggi//Evernew

 
 

I SAMARBETE MED SLOGGI