GARDEN PARTY WITH CUBUS

 
Caroline_Sandstrom_Cubus
Caroline_Sandstrom_Cubus1
Caroline_Sandstrom_Cubus2
 
Just nu har vi på CHIC tillsammans med Cubus ett roligt samarbete där bland annat jag under våren och sommaren kommer att välja ut lite favoriter ur deras SS16 kollektion och visa upp här. Just nu ligger fokus på just sommarens alla festligheter så som studenten, bröllopet, sommarminglet, AW-drinken – ja you name it. Jag bär ju som oftast inte klänning som ni vet men älskar däremot set. Och just det här setet som jag bär på bilden ovan är en riktigt vinnare. Varför? Jag älskar när plagg går att använda på olika sätt och till olika tillställningar. Det här setet för mig är precis så. Det går lika bra att bära till jobbet med t.ex sandaler som jag gör på bilden, till festen med klackar eller båda delarna var för sig matchade med andra plagg.

Shirt and shorts from Cubus in collaboration with Cubus.
 
 

I samarbete med Cubus