WHEN IN LONDON

Polpo_London_Caroline_Sandstrom
Om du har vägarna förbi London och inte riktigt vet vad du ska äta kommer här ett rykande hett tips. Vissa av er har säkert hört om Polpo förut men för er som inte har gjort det kan jag rekommendera stället starkt. Maten var grymt god (speciellt de friterade kötbullarna) men det var framförallt stämningen som fick mig att falla för stället. Sen är jag lite svag för enkel inredning och att dricka cava i vanliga dricksvattenglas. De finns 6 olika (tror jag) i London så det är bara att välja och vraka. Själv hamnade jag på den som ligger i Soho.

If you pass by London and are looking for a place to eat, I can really recommend Polpo. The food is great and the vibe as well. I relly like this place and you can choose from 6 restaurants in London. I ended up at the one in Soho. Tip of the day.