BÄST I TEST – SOLPUDER

YSL Sahariennes Bronzing Stones N°2-Caroline_Sandstrom
 
Jag använder ju inte foundation utan är mer en puder-lover. Men det är väldigt viktigt att pudret bara ligger som ett filter på huden och att de inte “syns”. Jag är lite mörkare i huden så för mig fungerar ett solpuder väldigt bra året om. I och med det har jag testat många från H&Ms till Chanels varianter där favoriten länge varit serien döpt till Les Beiges från just Chanel. Men tidigare i vår kom YSL med sin senaste nyhet “Sahariennes Bronzing Stones N°2” och jag har ordagrant fallit som en fura för pudret. Det lägger sig perfekt samt håller fokus länge. Man tackar. Ett hett tips om du vill skapa en fräsch och solkysst hy eller om du bara vill addera lite extra glow till din nuvarande bränna.

My new favourite powder spells Yves Saint Laurent “Sahariennes Bronzing Stones N°2”. The sheer finish is perfect and the glow.