NEW ISSUE CHIC NR3

CHICNR3_Caroline_Sandstrom_1
 
CHICNR3_Caroline_Sandstrom
 
Imorgon når äntligen nya numret av CHIC butik (kan ha kommit in på vissa ställen redan idag om ni är riktigt sugna) och närmare bestämt nummer 3 och tredje numret jag är chefredaktör för. Är verkligen jättenöjd med detta numret och känner att vi äntligen har börjat hitta rätt. Allt har skruvats ytterligare vilket känns så bra. Nästa nummer (alltså nummer 4) kommer bli spiken i kista när det kommer till omgörning men det kommer inte förens den 18 juli så mer om det då. Men kan lova redan nu att ni inte kommer bli besvikna. Hoppas ni kommer älska nya numret och nya CHIC lika mycket som jag gör. Och sen får ni heller inte missa att både Hanna och Ellen är contributers i varje nummer från och med detta numret. Bara en sådan sak!

New issue of my magazine. Can’t be more happy about this one. Finally we are on to something really good. I hope you like it as much as we love it