SUMMER IN THE CITY

Caroline_Sandstrom-Cubus
 
Caroline_Sandstrom-Cubus_3
 
Caroline_Sandstrom-Cubus_2
 

Dress/Cubus. Sunglasses and sandals/Gucci.

 
Är så glad över den här klänningen som fyndades inne på Cubus innan jag stack iväg till Rom. Så svalkande och skön och perfekt att bära i stan. Har ju även gått och blivit helt besatt av den här modellen. Tycker necklinen är så fin och väldigt smickrande. Den hänger på ett skönt sätt. jag brukar ju oftast känna mig väldigt söt i klänningar (något jag inte gillar så mycket) men det gjorde jag inte i den här vilket är ett stort plus. Kommer garanterat bli en favorit i sommar som cover-up efter en dag på stranden.

I really like this dress I got before I left for Rome. I wore it like this one of the days and felt perfect for the weather. It’s very breezy and I really like the neckline which I think is very flattering. This will totally be a favorit cover up dress on the beach this summer.
 
 

I samarbete med Cubus