FRIDAY IN ROM

DSCF9271
 
DSCF9381

I fredgas landade vi ju som sagt i Rom och började dagen med att storsa runt lite på stan för att rasta benen. Det blåste men var 27 grader varmt så det gick inte direkt att klaga över vädret. Och jag blev helt tagen av alla fina hus och byggnader. Wow. Älskar för övrigt putsfasader. Så snyggt när det blir lite slitet och solblekt.

DSCF9230
 
DSCF9251

Sen var det dags för första vattenhålet. Älskar att Italien har så goda och billiga viner. Samma flaska hade kostat det dubbla i Stockholm. Detta var dessutom riktigt gott och såhär glad kan man bli över det!

DSCF9237

Det bästa jag vet är ju en god tryffelpasta så den ropades in direkt. Och jag blev inte besviken. Herregud vad god. Om ni går hit måste ni välja den! Förutom pasta bjuder stället även på en uteservering med sol hela dagen och bra span på alla människor som traskar förbi.

DSCF9330

Sen var det dags att sticka hem. Vi råkade visst fasta på första stället i 4 timmar så det var bara att duscha och byta om till middagen som vi hade bokat på Da Bolognese som är ett hett tips att gå till om ni åker hit och om ni frågar mig. Inför kvällen slängde på mig min nya klänning från Filippa K med sandaler och väska från Gucci till.

DSCF9569

Fick aldrig en bild på solnedgången den kvällen med satan vad fint det är när den går ner och lägger ett gul orange ljus över bouganvillorna som klättrar på husväggarna. För jäkla vackert.

DSCF9322

Tack för en väldigt fin fredag, Rom!