IN MY BAG

Stella_McCartnet_Caroline_Sandstrom
Bag//Stella McCartney

 
Man går ju och bär på mycket skit (som inte fick vara med på bilden hehe) men något som ni alltid hittar i min väska är följande 5 saker (minus det fina rosa brevet jag fick igår från Frankrike som jag var tvungen att ha med för det var så fint. Hur mycket älskar man inte handskrivna brev?). Jag bär alltid med mig min handdesinfektionsspray från Neal’s Yard som luktar magiskt. Sen är ett måste mitt solpuder från YSL, min kalender som jag inte fungerar utan och min nya primer från Armani som ger fin lyster till grå och trött hud. Älskar förövrigt att köra analog kalender. Köpte den här från Louis Vuitton för tre år sedan och kan inte slita mig från den. Gillar inte alls att planera i mobilen och detta ger en mycket tydligare överblick över veckorna. Blir konstigt nog oftast retad för den av mina kollegor haha.

In my bag. A pink hand written letter from France, the best hand disinfectant spray from Neal’s Yard, my calender and best gear from Louis Vuitton, my primer from Armani filled with great glow and my sun powder from YSL.