ON MY MIND – VACATION PIECES

Vacation_Caroline_Sandstrom_Om_My_Mind
 
Om två veckor styrs kosan mot destination semester och om jag längtar? Så in i! Jag måste packa för tre olika resemål i en väska och här är fem produkter som skulle fungera till alla tre destinationer. Är verkligen sugen på en ny sjal och gillar den här i gult rån Hermès skarpt. Har varit sugen på en crochet bikini länge nu från She Made Me och känner att det är dags att slå till nu. Är riktigt sugen på de randiga tofflorna från Acne Studios som just nu finns på rea. Skulle inte heller tacka nej till stiletterna från Gianvito Rossi, också på rean. Köpte precis ett nytt armband från märket Anni Lu. Är sugen på ett till och då helst detta i blått och orange med den fina turkosa stenen i mitten. Sen hade jag gärna velat hitta en liknande skjortklänning och örhängen som på bilden från Area och vara lika efortless som Brigitte Bardot i filmen Le Mepris.

On my mind. Scarf from Hermés, bracelet from Anni Lu, flats from Acne Studios, pumps from Gianvito Rossi and bikini from She Made Me.