OUT OF OFFICE

  
Den här semester har varit över alla förväntningar! Jag vill aldrig åka hem. Dagarna har varit fyllda med roliga saker så ledsen om jag inte skrivit så mycket här men valde att ta semester på riktigt för en gångs skull! Men har så löjligt mycket bilder som jag kommer uppdatera er med sen och massa tips om ni planerar att åka hit någon dag. Bara så ni vet! Nu ska jag fortsätta med boken “Jag är Pilgrimen” som blir min andra på den här resan och en thriller jag verkligen kan rekommendera! Vi hörs snart igen!

This vacation has been so much more then I could wish for. I never want to leave! So sorry for not being around here that much but the last couples of days has been packed with so much the time has just passed. But, as soon as I have time, and good wifi to upload all the pictures I’ve been taking here, I’m really looking for to share everything with you! I hope you are enjoying summer and your vacations. And if you want to see what I’m up to, I’m a bit more active on my Instagram @carolinesandst. Talk to you soon!