WERK

Moodboard
 
Always, before a fashion editorial shoot, I create a moodboard to get in the right mood and to focus on the right things. It is also, if you ask me, the best way to show everybody else in the team how you think so they also get in the same mood, something that is very important to get the result right. Next week I’m styling two artists for a big interview in the next issue of CHIC magazine and here is the moodboard I created for that shoot. I’m really excited about this one and I can’t wait to show you the result.

Varje gång innan jag ska styla ett modejobb sätter jag ihop en moodboard för mig själv och för alla andra i teamet. Det är, om ni frågar mig, det bästa sättet att visa sina tankar på och det får även mig att hålla fokus och inte sväva ut för mycket när jag plockar och beställer kläder inför den. Nästa vecka på tisdag kommer jag styla två svenska artister inför en stor intervju som kommer tryckas i septembernumret av CHIC. Ser verkligen fram emot plåtningen och resultatet som jag tror kommer bli helt smashing.