GINA TRICOT GOES WOW

1G9A7423

1G9A7151

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1G9A6990 Kopia

1G9A7179

1G9A7424

1G9A7410
 
Here comes a flashback from last Friday when Gina Tricot invited us for cocktails, brunch and a presentation of their AW16 collection at Pigalle in their fine restaurant and outside on their roof top terrace. It was the best way to start the day after a messy night the day before. Gina Tricot’s autumn collection is absolutly awesome. I found so manyfavorites which includes the velvet lace dress I styled together with my hoodie on the picture above. I’m still a bit tired after the weekend in Gothenburg but I also long back. Because my god it was fun.

Här kommer en flashback från i fredags när Gina Tricot bjöd in till drinkar, brunch och en kollektionspresentation av deras AW16 kollektion uppe i Pigalles fina restaurang och ute på deras takterass. Var ett supersätt att starta dagen på efter en stökig natt dagen innan. Gina Tricots höstkollektion är dessutom så fin. Hittade massa favoriter där bland annat sammetsspetsklänningen jag har ihop med min hoodie på bilden ovan är en av dom. Är fortfarande lite trött efter bravaderna i Göteborg men längtar samtidigt tillbaka. För satan vad kul vi hade.