IN THREE WAYS

Gina_Tricot_Way_Out_West_Caroline_Sandstrom
1
2
 

Silk dress with lace, knitted sweater, and pants – all Gina Tricot

 
Jag gillar verkligen plagg som man kan använda på flera olika sätt och det är även något som är avgörande när jag köper nya kläder. Det är så soft när man kan använda den där klänningen, kjolen eller tröjan minst lika bra till jobbet som till fest. De flesta plaggen kan man ju dessutom faktiskt dressa upp som ner så länge man kan och vet de rätta knepen. Just nu har jag ett kul samarbete med Gina Tricot (som dessutom är huvudsponsor på vår fest, CHICest party, nästa vecka) som just handlar om detta. Hur du stylar ett plagg på flera olika sätt. På bilderna ovan har jag gjort just det. Minns ni sidennegligén jag hade på Way out West? Den där piecen är verkligen ultimat. Ihop med en hoodie och sneakers skapar den en grym vardagslook som på bilden längst upp. Men ihop med klackar och en stickad tröja fungerar den minst lika bra på jobbet. Sen går den även grymt bra att använda som topp ihop med ett par högre kostymbyxor som på bilden nedan. Ett vinnarplagg helt enkelt.

I samarbete med Gina Tricot