PEACOATING

Caroline_Sandstrom_Cubus_2
Caroline_Sandstrom_Cubus
Caroline_Sandstrom_Cubus (kopia)

Jacket, Cubus, Knitted sweater, Cubus, Jeans, Frame, Shoes, Céline

 
Fall litterally hit me in the face yesterday. I went out, turned, and went up again to my apartment to grab a jacket because it was freezing (ok I exaggerating a little but it was cold). So I decided to inaugurate my new peacoat from Cubus. I always loved a good peacoat and this is truly one. The best part is that it looks expensive, yet the price is a bargain.

Hösten ordagrant gav mig en bitch slap igår när jag kom ut från lägenheten. Hade bara på mig tröja och jeans men det var alldeles för kallt. Så sprang upp igen och garbbade tag i min nya peacoat från Cubus. Perfekt dag för invigning. Gillar den skarpt och det bästa är att den ser dyr ut, trots att den inte är det. Man tackar!