CHICEST PARTY

Gina_Tricot_CHICest_Caroline_Sandstrom
 
Jag kan inte riktigt fatta att det vi har jobbat med i snart 6 månader kommer ske imon. För imon är det nämligen dags för CHICest party och jag är så jäkla taggad. Jag är ju alltid ute i sista sekund när det kommer till vad jag ska ha på mig men har iaf bestämt en look och den involverar den här sammetsklänningen från Gina Tricot (som kommer ut i butik v.44). Den är verkligen så fin på och kommer bli perfekt ihop med den rosa ögonmaken jag tänkte köra precis som på bilden ovan fast i en något mörkare nyans. Sen kanske det eventuellt blir ett par mörka läppar på det. Aa, shit! Så svårt! Men hoppas det blir bra. Som tur är har jag proffs som hjälper mig med allt den här gången. Haha annars hade det gått käpprätt åt helvete.
 
 

In collaboration with Gina Tricot/I samarbete med Gina Tricot