BOOTS

Caroline_sandstrom
 
I feel like a shoe crazy person at the moment but well, who can say no to new boots? I would love to own all these three pieces from Acne Studios, Balenciaga and Zara above. The ones from Acne is really awesome on just so you know.

Jag har gått och blivit besatt av skor. Eller har ju alltid varit det men just nu vill jag bara köpa massa ny skor haha. Jag är fortfarande så sugen på de från Balenciaga jag skrev om förra veckan. Men är faktiskt lite mer sugen på dessa ovan där de längst upp kommer från Acne Studios (så fina på) och de längst ner kommer från Zara. Sen hade jag gärna haft de där silvriga Balenciaga stövlarna hemma. Hjälp! Sen är kanske avstickaren den rutiga skjortan här då jag mest babblat om skor i det här inlägget, men skulle inte tacka nej till den heller. Så fint oversizad. Från Zara.