OLIVIER GREGOIRE

cs
 
Recently, the new store Perspective Studio opened in Stockholm. You find a lot of great pieces here, handpicked and in a small range. Just how I like it. They are also the first store to sell the beautiful furniture by Olivier Gregoire as you maybe recognize from the Acne Studios stores? I’m really into this stool at the moments and would love to invest in it for our hallway.

Precis runt hörnet från oss öppnade nyligen den nya konceptbutiken Perspective Studio upp. Här inne hittar du hur mycket fint som helst där handplockat och produkter i en liten skala är ledorden. En plats som ständigt kommer vara i förnyelse och en butik som verkligen ligger mig i smaken. Är så sugen på att investera i den här fina pallen från Olivier Gregoire som bekant finns bland annat i Acne Studios olika butiker. Perspective är den första återförsäljarna i Sverige så äntligen kan man köpa dom även som privatperson.