THAT TIME

DSCF1563
 
DSCF1562
 
Saknar verkligen vår resa till Italien i somras. Vattnet, ljuset, värmen, maten, tiden där och då.
 
Den senaste tiden, för att vara ärlig, har jag inte mått så bra. Inte alls faktiskt. Det har varit en väldigt jobbig period i livet och nu äntligen har orken kommit tillbaka lite så jag äntligen kan ta tag i det. På riktigt. Så nu börjar en ny tid. Ett nytt kapitel där jag ska försöka glömma bort all stress, dåliga tankar, och all ångest och bara försöka fokusera på det som är viktigt, på riktigt, i livet. Tiden man har ska man inte glömma bort, eller bortprioritera. För den tar alltid slut. På ett eller annat sätt. Så ta vara på varandra och de ni älskar. Nu ska jag ut på en powerwalk och bara rensa tankarna. Solen skiner ju trots allt och det är fint väder. Hoppas ni får en fin måndag!