ON MY MIND

On-my-mind-caroline-sandstrom
 
I always wanted a foundation brush like this (even if I don’t use foundation it would be perfect to use for my tinted day cream instead). From Artis Brush. Blue is my favourite color and because of that I would love to have this beautiful scented candle from Fornasetti at home. This dreamy construted blazer from Jacquemus is exactly that – dreamy (and perfect). I have a thing, as you know for vases and would love to ad this old school one from Zara Home in my collection. Hand cream meets art. Really love all the products from Buly 1803.

Jag har alltid velat ha en sådan här foundationborste trotts att jag faktiskt inte använder foundation. Men den är minst lika bra till en färgad dagkräm eller cc-kräm som är lite tjockare t.ex. Från Artis brush. Blå är ju min favoritfärg och det här doftljuset från Fornasetti hade passat perfekt hemma. Den här konstruerade jackan från Jacquemus är helt perfekt. Om jag ändå hade haft cirka 8 000 kr över… Jag har ju en sak för vaser och hade gärna adderat den här fina glasvasen från Zara Home till min nuvarande samling. Handkräm möter konst. Älskar alla fina produkter från Buly 1803.