MAYLA

Style-by-mouche-caroline-sandstrom-1
 
Style-by-mouche-caroline-sandstrom
 
Now I finally found it. The perfect t-shirt. Yes, for real. I’m a true t-shirt junkie and have so many different ones at home. And because it’s my favorite garment, it’s so important for me to find the right ones. This one that I found at Style by Mouche from Mayla is the perfect one. It’s gray black, which I love, has perfect long sleeves and are in 59% linen and 42% viscoes that makes it super soft. Haha I could write an entire novel about this t-shirt. That’s how good it really is. You find it here!

Nu har jag på riktigt hittat den. Den perfekta t-shirten. Ja, på riktigt. Jag är ju en t-shirt nörd av rang och har för många hemma men i och med att det är ett favoritplagg är det så otroligt viktigt för mig att hitta rätt. Den här som jag hittade på Style by Mouche från Mayla är exakt rätt – på alla sätt. Den är grå svart vilket jag älskar, har perfekt långa ärmar och är i 59% linne och 42% viscoes vilket skapar ett snyggt fall när man bär den och som gör den supermjuk. Haha jag skulle kunna skriva en hel roman om den här t-shirten. Så bra är den. Du hittar den här!