SÄNGGAVEL I LINNE

Sanggavel-linne-Caroline-sandstrom
 
I always wanted a linen headboard and I really like this one above because of the edges. I have this bed frame at home from IKEA (which is btw so practical), which includes a really ugly headboard. Right now we have that stored in our basement storage, but I though I could make something really nice from it. Similar to the one above. A DIY-project. Is this something you wan to take part in? Because then I’m more then happy to show you a step by step guide as soon as I’m done with this little project (and if it tures out good of course haha).

Jag har alltid varit sugen på en sänggavel i linne. Hittade den här bilden för längesedan och det jag gillar med just den här varianten är kanterna. Jag har den här sängstommen hemma från IKEA (som är så sjukt jäkla praktisk. Har alla min skor där under t.ex haha), och i den ingår det ju en riktigt ful sänggavel (som bara står i källaren nu eftersom den är just så ful). Så tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och skapa en själv. Men hjälp av den sänggaveln jag har som stomme. Sen tänkte jag att så fort den är klar, går jag igenom stegen till hur jag skapade den här. Vad tror ni om det?

 
 
Follow me on Instagram