NEW DAY, NEW EVERYTHING

DSCF4013
 
De senaste två veckorna har det hänt väldigt mycket i mitt liv. Och jag blir lika förvånad varje gång över hur fort saker kan vända. Grått blir svart, svart blir grått och grått blir vitt. Men det man alltid ska komma ihåg, och något som jag iaf lätt glömmer av när något händer fort, är att det oftast är du eller du och personerna runt dig som får det att hända. Det är du och ni som är drivande. Ibland är man dålig på att berömma sig själv när man har åstadkommit något. Jag tänker iaf oftast att “det bara hände” eller “jag hade tur”. Eller att tacka för hjälpen på vägen. Att inte ta saker för givet. Så idag vill jag tacka alla som tror och har trott på mig, alla som har stöttat mig till hundra procent under de här senaste veckorna och i allt jag har gjort och de som får mig att vilja fortsätta att göra det jag gör och vara den jag är. Fast ännu bättre. Ett stort tack till er! Vad fan hade jag gjort utan er?

With this post I just want to say thank you. Thank you to all of you who believes in me, thank you to all of you who have supported me through really though last couple of weeks and thank you to all of you who helps me through it. It really means everything! So THANK you!
 
 
Follow me on Instagram