SPORTMAX

Sportmax_Caroline_Sandstrom
 
Var ju i Gbg i helgen och då passade jag på att svänga förbi affären Style by Mouche som jag ju köpte min nya favorit t-shirt från. Har varit på väg dit flera gånger, bland annat på en middag och ett event för några veckor sedan, men har alltid lyckats få förhinder. Så var väldigt glad över att jag hann förbi i lördags. De säljer både inredning och kläder i butiken och väl inne kunde jag inte riktigt motstå att gå ut utan att shoppa hem den här jackan från Sportmax. Älskar att den är maskulin i axlarna och bred men att den samtidigt har en feminint skräddad midja. Perfekt ihop med jeans som till slacks!

Really love my new jacket from Sportmax that I found this weekend at Style by Mouche. The fit is perfekt and I love the look. Both masculine and feminine.
 
 
Follow me on Instagram