PARTY WITH CUBUS

Detta är ett samarbete tillsammans med Cubus

 
Cubus_Caroline_Sandstrom

Vit skjorta – här, glittrig topp – här och svarta kostymbyxorna – här.
 
Här kommer ett till inlägg i samarbete med Cubus. Den här gången bad de mig välja ut mina tre favorit partyattribut ur deras festkollektion och inte helt otippat hamnade valen på glitter, vitt och svart. Jag älskar att klä upp mig, fast på mitt sätt. Så jag föredrar antingen att bära t.ex glittertoppen för sig själv ihop med jeans och kanske en kavaj över för rätt festnivå. Annars gillar jag verkligen att tona ner looken lite och ett hett tips då är att styla linnet ovanpå en enklare bomullsskjorta. Sen älskar jag ju kostymbyxor och framförallt modeller som är lite högre i midjan som dessa. Sen är det viktigt att inte glömma av hur viktigt det är med lyxiga materialval när man ska på fest. Byt t.ex ut dina ullkostymbyxor mot dessa i ett glansigare material som höjer nivån direkt!
 
 

Detta är ett samarbete tillsammans med Cubus