SLOW ÂGE

I samarbete med Vichy

Vicy-Caroline-Sandstrom
 
Den senaste tiden har jag mer och mer fokuserat på mig själv, vad jag mår bra av och på saker som får mig att inte stressa upp mig själv för mycket. Jag försöker att andas, ta in och sen reagera istället för tvärtom. Det senaste året har jag till exempel inte hunnit ta hand om min kropp och mitt egna välmående. Jag har slarvat med det mesta helt enkelt när det kommer till mig själv. Både på utsidan som på insidan. Därför har jag de senaste veckorna lagt om helt och gör idag och mycket oftare saker som får mig att må bra. Jag har bland annat börjat träna Barre två gånger i vecka som är en snabb men samtidigt lugnt träningsform som får mig att tänka på annat och ibland på ingenting. Därför, när Vichy kontaktade mig och frågade om jag ville testa deras nya produkt ”Slow Âge” (som bara säljs på apoteket) för några veckor sedan kunde jag inte tacka nej eftersom produkten faktiskt står för allt det jag precis nämnde ovan. Att ta hand om sig själv! De man lätt glömmer av är att vårt välbefinnande påverkar oss mer än vad vi tror. Vilket gärna sätter spår i ansiktet. Jag älskar rynkor och tycker att åldrandet är något av det vackraste i livet. Men något jag inte vill ha är rynkor som uppstår av oro eller stress. Man ska åldras behagligt och jag vill, i alla fall när jag blir gammal, att mina rynkor ska stå för glädje och inte sorg!
 
Vichys ny dagkräm “Slow Âge” består av tre ingredienser som alla är utrustade med naturliga krafter som ska hjälpa dig att motverka begynnande ålderstecken som påverkas av våran idag stressiga vardag. Baicalin, som är den första, kallas för den ”gyllene roten” och har valts ut på grund av dess mycket potenta och breda antioxidantiska egenskaper som hjälper huden att bekämpa oxidativstress framkallat av UV-strålar och föroreningar. Bifidus, som är den andra ingrediensen, har valts ut på grund av att den aktivt stärker hudbärriären. Sist men inte minst är thermalsk källvatten den tredje ingrediensen som både stärker hudens motståndskraft och gör huden mer tålig för påverkande faktorer som inte är genetiska. Jag har testat produkten i 1 månad nu och jag gillar den verkligen. Är såklart svårt att se någon skillnad just idag men för mig handlar det också om så mycket mer. Att produkten känns bra mot huden, vilket den gör, och att den doftar gott!
 

 

I samarbete med Vichy