ON MY MIND

Caroline_Sandstrom-Celine
 
Sedan jag klickade hem mina nya sneakers från Vestiaire Collective har jag blivit besatt av sidan. Är inne ungefär en gång per dag och hittar alltid nya godbitar. Just nu spanar jag extra på den svarta klänningen med cut-outs från Céline, men kan inte bestämma om jag ska slå till. Däremot om kappan med de blå knapparna från Ellery hade funnits kvar hade jag inte tvekat en sekund. Tyvärr gör den inte det bara. Sen älskar jag kappan med de vita knapparna till höger från Célines Resort 16 kollektion. Om jag hade hittat den hade jag slagit till utan att blinka. En annan stor craving, som jag däremot hittade inne på Net-a-porter är väskan i siden från The Row. Den påminner så otroligt mycket om en väska jag hade för några år sedan och som jag fyndade second hand i New York. Måste se om jag har kvar den. Så fin.

I’m pretty much obsessed with Vestiaire Collective after I bought a new pair of Céline sneakers from there. The site is just brilliant. I found this dress from Céline and the coat with blue buttons to the left. Really want to buy them both but unfortunately the coat has already been sold. Damn it! Also on my mind is this coat with white seems and buttons from the Céline Resort 16 cellection. So perfect. And then I would not say no to that satin dream from The Row (found at Net-a-porter) which is almost identical a bag I bought second hand in New York a couple of years ago. I really wonder were that bag is now? Hm – need to find it!