OUT OF OFFICE? NOT ANYMORE


En flytt, en sjukskrivning, en liten valp och en jäkla massa tuffa beslut att fatta… Den senaste tiden har gått i ett och jag vet då fasen inte var tiden tog vägen. Helst av allt hade jag just nu velat trycka på pause. Men icke. Jo juste, lite pause blev du ju. Dock ingen bra sådan för ligger hemma sjuk. Dessutom dagen då modeveckan här i Sthlm börjar. Men vad ska man göra? Men nu skiter jag faktiskt i min eventuella influensa ett tag, för vill med det här inlägget deklarera ny tid på bloggen.

Jag kommer äntligen framöver ha mer tid att ta hand om den och göra den ännu bättre (förhoppningsvis) än vad den någonsin har varit! Men innan jag drar igång med det vill jag bara snabbt höra från er trogna läsare vad ni gillar att läsa om? Hade verkligen uppskattat om ni orkade lägga en kommentar. Så jag verkligen kan maxa den, utefter era önskemål, så mycket det bara går! Hit me! Och stor kram och hoppas ni får en fin söndag!